/ Puoli tuntia Helsingistä – keskustelusarja nyt myös Youtubessa

Puoli tuntia Helsingistä – keskustelusarja nyt myös Youtubessa

Julkaistu:

Miten Helsinki kehittyy seuraavalla valtuustokaudella? Entä miten maailma muuttuu ympärillä? Joonan vieraina keskusteluissa politiikan, kulttuurin ja yritysmaailman kiinnostavia persoonia.

Facebook-livejen tallenteet nyt Youtubessa. Katso täällä: Puoli tuntia Helsingistä

Jaksoja:

 • Jyrki Katainen: miten luontokato pysäytetään ja miten yhteiskunnan kehitystä tulisi mitata?
 • Kai Mykkänen: kuntavaalien kuumat kysymykset ja pääkaupunkiseudun yhteistyö.
 • Elina Valtonen: miten julkisten hankkeiden budjetit saadaan pitämään ja miten Helsingin tulisi kasvaa? (tämä jakso vain Facebook-sivullani)
 • Kulttuurialan puolustaja Rosa Meriläinen. Kulttuuri ei saa kuolla koronaan. Mitä kulttuurintekijöille nyt kuuluu? Miten kulttuuri vaikuttaa kaupungin elinvoimaan?
 • Millä lämpenee demari, millä kuumenee kokkari? SDP vs. KOK – Lauri Muranen vs. Joona Turtiainen – debatti Helsingin ilmastosta, energiasta ja ehkä hämähäkkimiehen vihollisista.
 • Kampanjavideon julkistus! Mukana keskustelemassa ovat kampanjatiimin Sofia Pihlgren, Pietari Halme sekä videotaituri Jaakko Aalto. Videon lisäksi puhutaan myös nuorten Helsingistä.
 • Moniala-startupyrittäjä Jyri Seppä. Miksi kaupunkien kannattaa olla mukana vihreässä siirtymässä?
 • Ilmastopolitiikan kehäkettu, kirjailija ja kaikkien alojen päivystävä dosentti Antto Vihma. Millaisessa maailmassa Helsinki nyt hiilineutraaliuttaan rakentaa?
 • Purjehtija, kansanedustaja ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala. Jutellaan urheilumaailman vastuullisuudesta, kaupungin liikunta-asioista ja purjehduksesta.
 • MEP, Mieli ry:n puheenjohtaja ja pitkän linjan ympäristövaikuttaja Sirpa Pietikäinen. Aiheina kestävä kehitys, mielenterveys ja kaupunkikulttuuri.
 • Kokoomuksen kansanedustaja, kokoomusnaisten puheenjohtaja Saara-Sofia Sirén. Kokoomuksen ympäristöarvot, naistenpäivä ja vaaliasetelmia.

Lisää julkaisuja

13.6.2021

Hyvää vaalipäivää, Helsinki!

Hienoa vaalipäivää, Helsinki! Aidosti sinivihreää ilmastovaihtoehtoa, arvoiltaan liberaalia, EU- ja energia-kokemusta ja markkinamyönteistä ajattelua tarjoava kampanja on ollut rakkaudentunnustus Helsingille

9.6.2021

Yhdellä sanalla, puolesta vai vastaan:

PUOLESTA: ilmasto, EU, kansainvälisyys, markkinatalous, pyöräily, joukkoliikenne, koulutus, tasa-arvo, korttelikaupungin rakentaminen, Itämeri, avoimuus, ruuhkamaksut, monikielisyys, vähemmistöt, nuoret, mielenterveys, vahvat aluekeskukset,

2.6.2021

Helsingin ilmastoteot – mitä kaikkien tulisi tästä tietää

Helsingillä, kuten koko Suomella, on tavoitteena olla hiilineutraali 2035 mennessä. Hiilineutraaliuden voi määritellä monin tavoin, mutta pääasia on, ettei kaupunkimme