/ Hyvää vaalipäivää, Helsinki!

Hyvää vaalipäivää, Helsinki!

Julkaistu:

Hienoa vaalipäivää, Helsinki! Aidosti sinivihreää ilmastovaihtoehtoa, arvoiltaan liberaalia, EU- ja energia-kokemusta ja markkinamyönteistä ajattelua tarjoava kampanja on ollut rakkaudentunnustus Helsingille ja sen asukkaille.

Helsinki on hyvä, kun se on hyvä kaikille: lapsille, nuorille, työssäkäyville, vanhoille, eri taustoista tuleville, vähemmistöille, eri tulotasoille, eri tavoilla liikkuville, eri kieliryhmille, urbaania elämää tai kotipihan rauhaa kaipaaville, eri ammattiryhmille ja lajien harrastajille. Helsinkiläisten koko kirjolle.

On ollut onni tehdä tätä. Kiitos kampanjatiimille ja tukijaverkostolle tuesta, neuvoista ja heittäytymisestä mukaan! Kiitos kampanjapäällikkö Petteri Helisteelle lukuisista sunnittelupalavereista, livekeskustelujen järjestämisestä ja muusta avusta! Kiitos Pete Pakarinen neuvoista, tsempistä ja Brysselin Kansallisseura ry tuesta!

Kiitos tsempistä ja tuesta myös Kai Mykkänen, Henna Virkkunen, Saara-Sofia Sirén, Petri Sarvamaa, Sirpa Pietikäinen ja Elina Valtonen! Kiitos näiden lisäksi livekeskusteluihini osallistuneet Jyrki Katainen, Rosa Meriläinen ja kaikki muut!

Kiitos kanssa- ja kilpaehdokkaille tsempistä, avusta, hyvästä kampanjahengestä ja omasta hienosta vaalityöstänne! Kiitos mahdollisuudesta, tuesta ja järjestelyistä piiritoimiston ja puolueen väki! Kiitos kampanjaan lahjoittaneille mainosten ja materiaalien mahdollistamisesta!

Kiitos perheelle tuesta ja kärsivällisyydestä! Kiitos puolisolleni Nellille kaikista tärkeimmästä tuesta ja kaiken mahdollistamisesta kotoa käsin!

Kiitos äänestäjilleni tsemppi- ja tukiviesteistä ja luottamuksesta!

Tänään ratkaistaan, onko sinivihreä vaihtoehto rakentamassa yhteistyötä suurimpien puolueiden välille ja toteuttamassa hiilineutraalia, kestävää ja asukkailleen hyvää Helsinkiä.

Jokainen ääni ratkaisee!

Lisää julkaisuja

9.6.2021

Yhdellä sanalla, puolesta vai vastaan:

PUOLESTA: ilmasto, EU, kansainvälisyys, markkinatalous, pyöräily, joukkoliikenne, koulutus, tasa-arvo, korttelikaupungin rakentaminen, Itämeri, avoimuus, ruuhkamaksut, monikielisyys, vähemmistöt, nuoret, mielenterveys, vahvat aluekeskukset,

2.6.2021

Helsingin ilmastoteot – mitä kaikkien tulisi tästä tietää

Helsingillä, kuten koko Suomella, on tavoitteena olla hiilineutraali 2035 mennessä. Hiilineutraaliuden voi määritellä monin tavoin, mutta pääasia on, ettei kaupunkimme

24.5.2021

Helsinki on tosi jees, mutta taitaa riittää vielä tekemistä

Credits: käsikirjoitus: Joona, Sofia Pihlgren, Petteri Heliste, Pietari Halmen, Jaakko Aalto. Ohjaus, kuvaus ja editointi: Jaakko Aalto. Musiikki: Premiumbeats