/ Energian kuusi kohtalonkysymystä

Energian kuusi kohtalonkysymystä

Julkaistu:

Energiamurros on täydessä vauhdissa, eikä enää ole kyse siitä toteutuuko fossiilivapaa tulevaisuus, vaan miten se toteutuu. Tästä puhutaan vaaliseminaarissani ke 5.5. klo 18.

Tähän myös kiteytyy miksi olen itse ehdolla: viedään muutos läpi niin, että lastemme sukupolvella on jäljellä niin vakaa ja vauras planeetta kuin oman maan talous ja sen tuomat mahdollisuudetkin.

Onko suomalaisilla varaa päästöttömään autoiluun? Onko vety kaiken pelastava teknologia, joka auttaa jopa ydinvoimasta luopuvia maita Euroopassa? Miten muuttuu globaali kilpailu, kun aurinkovoimasta tulee tolkuttoman halpaa? Onko realismia, että Helsinki lämpenee kokonaan ilman polttoaineita?

Vastaamassa kysymyksiin kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen, MEP Miapetra Kumpula-Natri EU:n parlamentin energiavaliokunnasta, Suomen puhtaan energian lähettiläs Pirjo Jantunen Heleniltä ja tietokirjailija Rauli Partanen.

Kysymykset ovat niin isoja kuin arkisiakin ja niitä ratkotaan yritysten ja kotien lisäksi kaupunginvaltuustossa, Arkadianmäellä ja Brysselissä. Olemmeko lopulta kokoamme suurempia maailmassa? Moni on huolissaan ilmastonmuutoksesta. Ratkaisevat teot sen hillitsemiseksi tehdään energian kohtalonkysymysten parissa juuri nyt, eikä kaukana tulevaisuudessa.

Jos haluat tukea kampanjaa asian puolesta ja päivittää tilannekuvan politiikasta, busineksesta ja teknologiasta, olet lämpimästi tervetullut. Lipun saa vinkkaamalla minulle tai kampanjapäällikkö Petteri Heliste:lle osallistumisestaan ja toimimalla näin:

Lippu yksityishenkilölle 40€ (yrityslippu useammalle henkilölle 250€)
Maksu tilille FI4866010010665313
Saaja: ”Joonan tuki”
Viesti: Seminaari + osallistujan nimi
Maksua vastaan toimitetaan tapahtuman linkki ja ohjeet

Tämä on yhteistyö kilpaehdokkaan kanssa. Kumpikin saa kampanjansa käyttöön itse myymiensä lippujen tulot.

Lisää julkaisuja

13.6.2021

Hyvää vaalipäivää, Helsinki!

Hienoa vaalipäivää, Helsinki! Aidosti sinivihreää ilmastovaihtoehtoa, arvoiltaan liberaalia, EU- ja energia-kokemusta ja markkinamyönteistä ajattelua tarjoava kampanja on ollut rakkaudentunnustus Helsingille

9.6.2021

Yhdellä sanalla, puolesta vai vastaan:

PUOLESTA: ilmasto, EU, kansainvälisyys, markkinatalous, pyöräily, joukkoliikenne, koulutus, tasa-arvo, korttelikaupungin rakentaminen, Itämeri, avoimuus, ruuhkamaksut, monikielisyys, vähemmistöt, nuoret, mielenterveys, vahvat aluekeskukset,

2.6.2021

Helsingin ilmastoteot – mitä kaikkien tulisi tästä tietää

Helsingillä, kuten koko Suomella, on tavoitteena olla hiilineutraali 2035 mennessä. Hiilineutraaliuden voi määritellä monin tavoin, mutta pääasia on, ettei kaupunkimme